Χαμόγελα και δώρα στην Παιδιατρική Κλινική Αγρινίου από το «Φωτεινό Αστέρι» και την «Συνείδηση»

Αγοράκια και κοριτσάκια που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου  Αγρινίου σήμερα πήραν δώρα από το «Φωτεινό Αστέρι» και την εφημερίδα «Συνείδηση»

 

Χαμόγελα, αγκαλιές και παιχνίδια μοίρασε η καλή νεράιδα από το «Φωτεινό Αστέρι», η οποία σήμερα επισκέφτηκε μαζί με άλλα μέλη από το «Φωτεινό Αστέρι» το Νοσοκομείο Αγρινίου και ειδικότερα την Παιδιατρική κλινική.

Η πράξη αγάπης προς τα παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική έγινε σε συνεργασία με την «Συνείδηση Α.Ε» και μαζί με την καλή νεράιδα μοίρασε δώρα και η εκδότρια της εφημερίδας «Συνείδηση» Νάντια Σαμαρά. Θερμή υποδοχή, εκτός από τα παιδιά και τους γονείς τους έγινε και από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Δημήτρη Μιχάλη, ο οποίος συμμετείχε στην «περιοδεία» χαράς και χαμόγελου στην παιδιατρική κλινική.

Μάλιστα ο κ. Μιχάλης στο τέλος της διαδικασίας έλαβε και αυτός το δώρο του, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, επισφραγίζοντας έτσι την ευχάριστη για τα παιδιά και πρωτότυπη για τα δεδομένα της περιοχής κίνηση ανθρωπιάς, αγάπης και αλληλεγγύης προς τα παιδιά.

Συγκινητικό είναι πως η μικρή Ειρήνη μόλις αντίκρισε την καλή νεράιδα της έδωσε την ζωγραφιά της!

Ο Πρόεδρος από το «Φωτεινό Αστέρι» Χρήστος Σπηλιόπουλος δήλωσε πως: «αποφασίσαμε με την με την εφημερίδα «Συνείδηση» και την εκδότριά της την κ. Σαμαρά να κάνουμε μια επίσκεψη στο νοσοκομείο Αγρινίου και ειδικότερα στην παιδιατρική κλινική, ώστε να κάνουμε ένα δώρο σε κάθε νοσηλευόμενο παιδί και να δώσουμε μια νότα χαράς στα παιδιά αυτά που περνάνε δύσκολες ώρες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου, τον κ. Μιχάλη που ανταποκρίθηκε θερμά στην πρόσκλησή μας, αλλά και την κ. Σαμαρά η οποία μας συνόδεψε και όλοι μαζί μοιράσαμε τα δώρα. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε πιο συχνά αυτό. Ο φιλόξενος χώρος του νοσοκομείου Αγρινίου μας άνοιξε την καρδιά για να μπορούμε να κάνουμε περεταίρω δράσεις».

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου Δημήτρης Μιχάλης ανέφερε πως: «είχαμε την χαρά να δεχθούμε στον χώρο μας το «Φωτεινό Αστέρι» και τα μέλη του που με όλη τους την καρδιά ήρθανε από την Πάτρα να δώσουν νότα χαράς στα παιδία με δώρα που τους προσέφεραν. Είναι ένας φορέας που δραστηριοποιείται με αγάπη και μεράκι με πρωτοβουλία των ανθρώπων του, συνεπώς είναι έργο καρδιάς και εθελοντισμού αυτό που κάνουν. Τους ευχαριστούμε πολύ που συμπεριλάβανε και μας στην προσπάθειά τους. Είναι πολύ μεγάλο δώρο η πράξη αυτή. Τα δώρα μπορεί να είναι συμβολικά, ο καθένας μας μπορεί να έχει την δυνατότητα να τα αγοράσει ή κάποιοι γονείς πιθανόν όχι, αλλά η χειρονομία αυτή έχει ένα μεγαλύτερο δώρο, την ευαισθητοποίησή μας να στεκόμαστε με όποιον τρόπο μπορούμε δίπλα στα παιδιά, με μια μικρή ή μεγαλύτερη νότα χαράς, πόσο μάλλον ακόμη ειδικότερα σε ένα πάσχων παιδάκι. Είναι μεγάλο κομμάτι αυτό. Ευχαριστούμε και το «Φωτεινό Αστέρι» και την εφημερίδα «Συνείδηση» που συνέδραμε στην δράση αυτή και θα είμαστε εδώ για οποιαδήποτε σκέψη περνά από κάθε φορέα και σύλλογο που εμπεριέχει μέσα της αλτρουισμό, ανθρωπιά και να μοιράσουμε χαρά και χαμόγελο σε άρρωστα παιδάκια».

Η εκδότρια της εφημερίδας Συνείδηση» Νάντια Σαμαρά επεσήμανε πως: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο «Φωτεινό Αστέρι» στον Πρόεδρό του Χρήστο Σπηλιόπουλο και ακόμα περισσότερα στους εθελοντές που τον πλαισιώνουν για την εκπληκτική πρωτοβουλία τους να δίνουν χαρά στο σημαντικότερο κεφάλαιο της ζωής μας, τα παιδιά. Η εφημερίδα «Συνείδηση» και όλα τα μέσα της εταιρείας δεσμεύτηκαν να αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών».

ΠΗΓΗ .Εφημερίδα  <Συνείδηση>

Κοινοποίηση