ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: Οικονομική υποστήριξη (από 0.40 λεπτά την ημέρα) για τις ανάγκες των παιδιών που στερούνται τα βασικά και το Φωτεινό Αστέρι στηρίζει. Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του Φωτεινού Αστεριού. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, κρέμες.
Δραστηριότητες

Γίνε συνοδοιπόρος στο υπέροχο μονοπάτι που δείχνει «Το Φωτεινό Αστέρι»

By 13 Νοεμβρίου 2020 No Comments

Η φιλανθρωπία και η αλληλεγγύη είναι στάση ζωής και θεμέλιο πάνω στο οποίο οφείλουμε να χτίσουμε το παρόν και το μέλλον μας. Παρά τις δυσκολίες, τις συνεχείς προκλήσεις και τα σημαντικά ζητήματα που ανέκυπταν, η κοινωνική μας κουζίνα είναι γεγονός! Άνοιξε ήδη και προσέφερε πολλές μερίδες φαγητού και γλυκό σε παιδιά και κηδεμόνες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και που επωφελούνται από τη δομή μας. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και υγειονομικής φροντίδας οι πρώτες μερίδες διαμοιράστηκαν σε όλους εκείνους που έχουν ανάγκη από εμάς.
Τώρα πια πρέπει ο καθένας και η κάθε μία να στηρίξει αυτό το έργο που βασίζεται σε εθελοντές και δωρητές. Πρέπει όλοι να δείξουμε έμπρακτα τη βοήθεια μας στα ασθενέστερα κομμάτια της κοινωνίας. Γίνε συνοδοιπόρος στο υπέροχο μονοπάτι που δείχνει «Το Φωτεινό Αστέρι». Για να κάνουμε την φιλανθρωπία πράξη και όχι ευχή, ζητούμε την έμπρακτη βοήθεια σου.