ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: Οικονομική υποστήριξη (από 0.40 λεπτά την ημέρα) για τις ανάγκες των παιδιών που στερούνται τα βασικά και το Φωτεινό Αστέρι στηρίζει. Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του Φωτεινού Αστεριού. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, κρέμες.
Δραστηριότητες

Δεν χρειάζεται να είσαι Θεός για να κάνεις καλό στον άνθρωπο… Φθάνει να είσαι συν-ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

By 22 Αυγούστου 2021 No Comments
Το καραβάνι αλληλεγγύης ξεκίνησε το Σάββατο πρωί –πρωί από την Πάτρα για να βρεθεί στα πληττόμενα από τις καταστροφικές πυρκαγιές χωριά της Αρχαίας Ολυμπίας … Εθελοντές από Το Φωτεινό Αστέρι σε συνεργασία με το ΣΕΑΝ Αχαΐας [Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Αχαΐας] μεταφέραμε στον Πολιτιστικός Σύλλογος Πελοπίου είδη πρώτης ανάγκης, στη συνέχεια συναντηθήκαμε με τον σύλλογο «Η Ολυμπιάδα» Σύλλογος Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Πολιτισμού Ν. Ηλείας όπου παραδώσαμε επίσης τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη
Στην ολιγόωρη παραμονή μας δόθηκε η δυνατότητα να αφουγκραστούμε την αγωνία τους για τις επόμενες μέρες και τους επόμενους μήνες. Τώρα που οι πληγές είναι ακόμα νωπές ο κόσμος είναι δίπλα τους. Όμως η σοδιά για να γίνει και πάλι χρειάζεται να περάσουν χρόνια, οι οικίες έχουν καεί, οι απαιτήσεις τρέχουν και τα σχολεία σε λίγες μέρες θα ανοίξουν. Το στοίχημα είναι ένα … να μην ξεχάσουμε αυτούς τους ανθρώπους και να σταθούμε δίπλα τους μέχρι το φως της αισιοδοξίας να φωτίσει και πάλι τα πρόσωπά τους.