ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: Οικονομική υποστήριξη (από 0.40 λεπτά την ημέρα) για τις ανάγκες των παιδιών που στερούνται τα βασικά και το Φωτεινό Αστέρι στηρίζει. Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του Φωτεινού Αστεριού. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, κρέμες.
Δραστηριότητες

Η δύναμη του ανθρώπου φαίνεται …….

By 15 Αυγούστου 2021 No Comments

Η δύναμη του ανθρώπου φαίνεται … από τον τρόπο που απλώνει το χέρι στον συνάνθρωπο !

Από τις πρώτες κιόλας ώρες των καταστροφικών πυρκαγιών που μάστιζαν  την  χώρα μας, πολλοί συνάνθρωποί μας , ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας , κατέκλισαν τα γραφεία  του Φωτεινού Αστεριού προκειμένου να βοηθήσουν όλους εκείνους τους ανθρώπους που δοκιμάζονταν αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Είναι άκρως συγκινητικό να βλέπει κανείς ανθρώπους όλων των ηλικιών  με το θερμότερο να δείχνει 43 βαθμούς να έρχονται φορτωμένοι με πράγματα προκειμένου να συνεισφέρουν στην προσπάθεια μας. Παιδιά , υπερήλικες αψήφησαν τον καύσωνα προκειμένου να συνεισφέρουν από το υστέρημά τους αλλά με πλεόνασμα ψυχής σε όλους εκείνους που έχασαν τα πάντα. Θα ήθελα να παραθέσω μόνο ένα γεγονός. Όταν ήρθε στα γραφεία του Φωτεινού Αστεριού μια γιαγιά 85 χρονών και πάνω  και της είπε η κοπέλα που παρέλαβε τα πράγματα  «βγήκατε έξω με τέτοιες θερμοκρασίες», έλαβε την απάντηση «Εγώ κορίτσι μου βγήκα για λίγο έξω από το σπίτι μου και θα ξαναπάω , άλλοι έχασαν τα πάντα … σε ποιο σπίτι θα γυρίσουν;».

Όλοι εμείς εδώ στο Φωτεινό Αστέρι αντλούμε δύναμη  μέσα από την προσφορά τη δική σας. Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι το ελάχιστο που μπορούμε να σας πούμε. Επίσης να ξέρετε πως όλα όσα εσείς δώσατε πιάσανε τόπο. Τα πήγαμε σπίτι –σπίτι, πόρτα –πόρτα , χωριό-χωριό. Γιατί χωρίς εσάς το Φωτεινό Αστέρι δεν θα μπορούσε να προσφέρει  λάμψη δύναμης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας.