ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: Οικονομική υποστήριξη (από 0.40 λεπτά την ημέρα) για τις ανάγκες των παιδιών που στερούνται τα βασικά και το Φωτεινό Αστέρι στηρίζει. Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του Φωτεινού Αστεριού. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, κρέμες.
ΔραστηριότητεςΝεα

Η ελπίδα, για ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ

By 30 Ιουλίου 2017 No Comments

Η  28η Ιουλίου 2017 επιλέγη ως ημερομηνία  εορτασμού και βράβευσης της Griechenlandhilfe  και  των υπεύθυνων από Το ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ.

H οργάνωση υποδέχτηκε την ομάδα της Griechenlandhilfe  αρχικά στα γραφεία της με την αντιπρόεδρο κ. Βασιλική Νικολακοπούλου και κατόπιν  στο Αρχοντικό της  Ευτυχίας  τίμησε τον Erwin Schrümpf για την «πολύτιμη βοήθεια του» όπως τόνισε ο πρόεδρος του «Φωτεινού αστεριού» κ. Χρήστος Σπηλιόπουλος.

Η έναρξη της εκδήλωσης σηματοδοτήθηκε με μία δεντροφύτευση,  η οποία πραγματοποιήθηκε μπροστά από ένα εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου. Φυτεύτηκε ένα δέντρο αμυγδαλιάς, σύμβολο της ελπίδας. πιστεύοντας ότι και οι δύο οργανώσεις μαζί θα φέρουμε την ελπίδα στις οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη

  

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του κ. Σπηλιόπουλου πριν γίνει η δεντροφύτευση. «Επιλέξαμε το δέντρο της αμυγδαλιάς που συμβολίζει την ελπίδα, για ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ που θέλουμε να φέρουμε και οι δύο οργανώσεις συνεργαζόμενες.»

Ο Erwin Schrümpf και ο κ. Σπηλιόπουλος ως ένδειξη συνεργασίας έπιασαν από κοινού το δέντρο και το τοποθέτησαν στη βάση του, ποτίζοντας το στη συνέχεια για να ευδοκιμήσει και να καρποφορήσει το «δέντρο σύμβολο» της ελπίδας.

Μετά τη δεντροφύτευση αποδόθηκε στον κ. Schrümpf τιμητική πλακέτα για την προσφορά της οργάνωσης στο «Φωτεινό αστέρι».

Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι υπέροχες μουσικές νότες από την ορχήστρα του μαέστρου Νίκου Λέκκα.

Η βραδιά έκλεισε με πολύ ελληνικό κέφι και χορό!