ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: Οικονομική υποστήριξη (από 0.40 λεπτά την ημέρα) για τις ανάγκες των παιδιών που στερούνται τα βασικά και το Φωτεινό Αστέρι στηρίζει. Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του Φωτεινού Αστεριού. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, κρέμες.
Κουζίνα Αγάπης

Και οι γεύσεις εναλλάσσονται, σε μια Κουζίνα Αγάπης,

By 4 Απριλίου 2021 No Comments

Ένα αίσθημα ευχαρίστησης, σαν μια ολοκλήρωση μιας προσπάθειας, κάθε φορά, όταν ένα γεύμα αγάπης μπει στην τελική ευθεία……η συγκίνησή μας, οφείλεται σε μας αλλά και σε όλους εσάς, χωρίς την προσφορά σας, τίποτα δεν θα ήταν εφικτό!!!!!!


Η Κουζίνα Αγάπης χάριν στην δική σας συνδρομή, προσφέρει ένα πιάτο ζεστό φαγητό με περίσσια αγάπη και φροντίδα σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη, χαρίζοντας δύναμη και ελπίδα στα παιδιά και στις οικογένειες τους, Γιατί μεγαλύτερη ευτυχία από το να προσφέρεις με την καρδιά σου δεν υπάρχει. Γι αυτό σας καλούμε να γίνετε υποστηριχτές αισιοδοξίας και ευτυχίας προσφέροντας από το υστέρημά σας όσοι έχετε κάτι σε αυτούς που δεν έχουν τίποτα… Γιατί το λίγο όταν πολλαπλασιάζεται αποκτά τεράστια αξία.