ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: Οικονομική υποστήριξη (από 0.40 λεπτά την ημέρα) για τις ανάγκες των παιδιών που στερούνται τα βασικά και το Φωτεινό Αστέρι στηρίζει. Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του Φωτεινού Αστεριού. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, κρέμες.
Νεα

Κεράσματα Αγάπης

By 2 Ιανουαρίου 2020 No Comments

Το Φωτεινό Αστέρι μετά την διανομή τροφίμων και είδη υγιεινής για τις γιορτές.


Διοργάνωσε μέρες χαράς για τα παιδιά , δράσεις αγάπης ,αλληλεγγύης κλείνοντας έτσι ημερολογιακά της δραστηριότητες για το 2019. Ο Άι Βασίλης πρόσφερε σε παιδιά και γονείς γλυκίσματα και δώρα, τα δε ξωτικά έπαιξαν και διασκέδασαν με τα παιδιά δίνοντας ακόμα μια νότα γιορτινή. Έψαλλαν τα κάλαντα Ευχήθηκαν σε γονείς και σε παιδιά χρόνια πολλά και ένα υγείες ευτυχισμένο 2020.


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με τη κοινή μας προσπάθεια να φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα και περισσότερα παιδικά χαμόγελα στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.
Η αλληλεγγύη δεν σταματά στις γιορτές, αλλά συνεχίζετε όλο το χρόνο, κάθε μέρα και ένας αγώνας για να μπορέσουμε να σιτίσουμε όσα ποιο πολλά παιδιά. Μπορούμε με την βοήθεια την δικιά σας θα καταφέρουμε πολλά…