ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: Οικονομική υποστήριξη (από 0.40 λεπτά την ημέρα) για τις ανάγκες των παιδιών που στερούνται τα βασικά και το Φωτεινό Αστέρι στηρίζει. Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του Φωτεινού Αστεριού. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, κρέμες.
Ανακοινώσεις

Κοιτάξτε τα παιδιά σας στα μάτια….

By 23 Μαρτίου 2020 No Comments

Κάνουμε μία έκκληση πρώτα από όλα σε όλους αυτούς που έσπευσαν σε σούπερ μάρκετ και άδειασαν τα ράφια … Υπάρχουν τρόφιμα για όλους ….όμως δυστυχώς κάποιες οικογένειες δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν ούτε ένα κιλό μακαρόνια ούτε ένα κουτί γάλα για τα παιδιά τους. Το Φωτεινό Αστέρι που στηρίζει πάνω από 500 οικογένειες άδειασε η αποθήκη τροφίμων παρακαλούμε όλους να βοηθήσουν με ότι μπορεί ο καθένας….. τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξουμε την ανθρωπιά μας σε αυτές τις οικογένειες που μας έχουν ανάγκη… Η φιλανθρωπία σας σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε θα είναι σωτήρια για τα παιδιά .. Κοιτάξτε τα παιδιά σας στα μάτια και φανταστείτε πώς θα ήταν αν δεν είχατε να τους δώσετε απλά λίγο γάλα…… Να σας ευχηθούμε υγεία υπομονή και όλα κάποια στιγμή θα φαντάζουν σαν ένα μακρινό όνειρο… Γιατί είμαστε Έλληνες και ξέρουμε να μαχόμαστε..
θα παραμείνουμε ανοιχτοί πρωινές ώρες 10.00 -14.00 όπου θα δεχόμαστε τρόφιμα μόνο για τις άπορες οικογένειες με όλα τα μέτρα ασφαλείας.
πληροφορίες.τηλ.6981044800-2611122497
[email protected]