ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: Οικονομική υποστήριξη (από 0.40 λεπτά την ημέρα) για τις ανάγκες των παιδιών που στερούνται τα βασικά και το Φωτεινό Αστέρι στηρίζει. Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του Φωτεινού Αστεριού. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, κρέμες.
ΑνακοινώσειςΆρθραΚουζίνα Αγάπης

Κάθε λαχνός χαρίζει φως

By 10 Σεπτεμβρίου 2021 No Comments

Αποκτήστε και εσείς τον λαχνό σας

 

Δώσε το χέρι σου σε ένα  παιδί, χάρισε του  ζωή. Τα παιδιά πρέπει να γελάνε και όχι πεινάνε.

 

Το Φωτεινό Αστέρι στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, βρίσκεται πάντα δίπλα στα δοκιμαζόμενα παιδιά από την πανδημία της φτώχειας και τις οικογένειές τους. Φέτος καταφέραμε μέσα στο κυκεώνα των καταστροφών που μας πλήττουν να διοργανώσουμε μια μεγάλη λαχειοφόρο, με  σκοπό να  συγκεντρώσουμε τους απαραίτητους πόρους έτσι ώστε να καλύψουμε έστω ένα μέρος από τις ανάγκες των ωφελούμενων του Φωτεινού Αστεριού.

Χαρίστε και εσείς με μόνο 2 ευρώ  από το περίσσευμα της ψυχής σας μια ελπίδα σε ένα παιδί

Χαρίστε τον λαχνό σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο

Οι δωροθέτες μας με χαρά θα σας υποδεχτούν και θα σας προσφέρουν το νικητήριο δώρο σας

Τα παιδιά πρέπει να γελάνε και όχι να πεινάνε!!

Η Κουζίνα Αγάπης λειτουργεί με την δική σας προσφορά και την δική σας αγάπη. Είμαστε υπερήφανοι που αυτή η νέα δομή μάς έχει χαρίσει αμέτρητα παιδικά χαμόγελα

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε κάθε παιδί και σε κάθε οικογένεια που έχει και ένα διαφορετικό πρόβλημα και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε απλόχερα

θέλουμε την δική σας στήριξη και  συμπαράσταση για να λάμψει στα πρόσωπα των παιδιών η αισιοδοξία και η ελπίδα για ένα  καλύτερο αύριο.

Τρόποι υποστήριξης λαχειοφόρου:

Μέσω Internet & Web Banking
Μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης (EUROBANK)                              ΙΒΑΝ: GR5302606720000940200139326
Μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης (ΠΕΙΡΑΙΩΣ)                                  ΙΒΑΝ: GR4401725050005505091414328
Μέσω Viva Wallet (χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας)  ΔΩΡΕΑ

 

Θερμή παράκληση:

Κατά την διαδικασία αγοράς του λαχνού σας, παρακαλείσθε όπως αποτυπώνετε στα σχόλια την λέξη ΛΑΧΝΟΣ καθώς και το email που θα σας αποσταλεί η απόδειξή δωρεάς σας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!