ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: Οικονομική υποστήριξη (από 0.40 λεπτά την ημέρα) για τις ανάγκες των παιδιών που στερούνται τα βασικά και το Φωτεινό Αστέρι στηρίζει. Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του Φωτεινού Αστεριού. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, κρέμες.
Δραστηριότητες

Μαραθώνιος Αγάπης

By 22 Αυγούστου 2018 No Comments

Αύγουστος  ο μήνας των διακοπών και η μεγάλη γιορτή της Παναγίας. Είναι ο μήνας της ξεκούρασης και της πίστης. Πίστης για την ζωή και την υγεία. Υπάρχουν όμως και αρκετοί που μένουν πίσω, τα παραπάνω δεν ισχύουν δυστυχώς για όλους, καθώς δεκάδες οικογένειες, με μικρά παιδιά, στην εποχή της κρίσης και της στέρησης δεν έχουν όλα τα απαραίτητα υλικά αγαθά.

Πρόκειται για παιδιά που έχουν ανάγκη και τους οφείλεται μια καλή ποιότητα ζωής και που έχουν δικαίωμα στην χαρά, στην προσφορά, στην αγάπη.

Το Φωτεινό Αστέρι έμεινε  πίσω με αυτές τις οικογένειες και με αυτά τα παιδιά.

Το Δ.Σ. και τα Μέλη από το  Φωτεινό Αστέρι ευχαριστούν όλους πού μας στηρίζουν στην προσπάθεια μας για διανομή έτοιμου φαγητού και τροφίμων στους καλοκαιρινούς μήνες στα παιδιά που έχουν ανάγκη

Ελάτε να απλώσουμε όλοι μας το χέρι

Κι ο καθένας μας ότι μπορεί με ΑΓΑΠΗ να προσφέρει.!

Διανομή  φαγητού  και  τροφίμων