ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: Οικονομική υποστήριξη (από 0.40 λεπτά την ημέρα) για τις ανάγκες των παιδιών που στερούνται τα βασικά και το Φωτεινό Αστέρι στηρίζει. Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του Φωτεινού Αστεριού. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, κρέμες.
Νεα

Οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά κοιμόταν κάτω από τρύπια σκεπή

By 28 Δεκεμβρίου 2019 No Comments

Μία ακόμα οικογένεια βοήθησε το Φωτεινό Αστέρι, μετά από αίτημα που δέχτηκε.

Πρόκειται για μία οικογένεια που ζει στην περιοχή της Αχαΐας με τρία ανήλικα παιδιά, σε ένα σπίτι που είχε σοβαρά μονωτικά προβλήματα, καθώς η σκεπή έμπαζε νερά. Τα παιδιά όταν έβρεχε αναγκάζονται να κοιμούνται μέσα στην βροχή.

Το Φωτεινό Αστέρι με την εθελοντική εργασία του ειδικού τεχνίτη και εργολάβου Αντώνη Γκόλφη, αποκατέστησαν την κεραμόσκεπη που ήταν σε κακή κατάσταση, προχωρώντας στις απαραίτητες επιδιορθώσεις. Τα παιδιά πλέον της οικογένειας αυτής θα έχουν την δυνατότητα να κοιμούνται στο σπίτι τους και όχι να μουλιάζουν από τα νερά και την υγρασία.

Το Φωτεινό Αστέρι ευχαριστεί τον κ. Γκόλφη για για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση για βοήθεια που του έγινε, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τις εργασίες που έγιναν για την αποκατάσταση της σκεπής ήταν με δικά του έξοδα.