ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: Οικονομική υποστήριξη (από 0.40 λεπτά την ημέρα) για τις ανάγκες των παιδιών που στερούνται τα βασικά και το Φωτεινό Αστέρι στηρίζει. Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του Φωτεινού Αστεριού. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, κρέμες.
Δραστηριότητες

Ο Άγιος Βασίλης σέρβιρε γεύματα αγάπης

By 3 Ιανουαρίου 2021 No Comments

Καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών οι εθελοντές από το Φωτεινό Αστέρι, με πολλή αγάπη και διάθεση για πρόσφορά ήταν δίπλα στο δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο. Η κουζίνα αγάπης με πενιχρά μέσα αλλά με περίσσευμα ψυχής, λειτούργησε υποδειγματικά προσφέροντας γεύματα στους συνανθρώπους μας , στα παιδιά και τις οικογένειές τους που χρήζουν πραγματικής συμπαράστασης και αγάπης.
Η πανδημία της φτώχειας παίρνει μορφή χιονοστιβάδας και το νοιάξιμο για τον συνάνθρωπο αποκτά πολλαπλάσια αξία. Οι εθελοντές και οι εθελόντριες του Φωτεινού Αστεριού με συνοδοιπόρους ευαισθητοποιημένους πολίτες στάθηκαν δίπλα στα παιδιά και στις οικογένειές τους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, προσφέροντάς τους γεύματα αγάπης , φαγητό και γλυκίσματα.
Κάνοντας το σλόγκαν πράξη «τα παιδιά πρέπει να γελάνε και όχι να πεινάνε».
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν έμπρακτα στη στήριξη του έργου μας και δίνουμε την υπόσχεση, ότι συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε παιδί προκειμένου να βλέπουμε το φως της χαράς να αντανακλάται στο πρόσωπό του.