ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: Οικονομική υποστήριξη (από 0.40 λεπτά την ημέρα) για τις ανάγκες των παιδιών που στερούνται τα βασικά και το Φωτεινό Αστέρι στηρίζει. Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του Φωτεινού Αστεριού. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, κρέμες.
Κουζίνα Αγάπης

Ο κήπος των παιδιών……

By 1 Ιουνίου 2021 No Comments

Υποκλήθηκαν οι λέξεις και σιώπησαν ανταμώνοντας τα ζεστά χαμόγελα, τις γάργαρες φωνούλες, την χαρά, που γέμιζε πλουσιοπάροχα τούτα τα μουτράκια των δικών μας παιδιών…….ξεχύθηκε η ευτυχία…….και σκάψανε και φύτεψαν και δώσανε χρώμα και άρωμα…….μυρωδιές, για την δική τους κουζίνα αγάπης, τα δικά μας παιδιά από το Φωτεινό Αστέρι!!!!!! Ήταν όμορφα, νοιώσαμε όλοι παιδιά, νοιώσαμε την ελπίδα να ξεκλέβει την πιο όμορφη θέση για να γιγαντωθεί και να ανθίσει στα πρόσωπα αυτών των παιδιών μα και τα δικά μας…….

Και η συνέχεια;;;;; οι πιο γλυκές κρέπες ζωντάνεψαν μέσα από τις εθελόντριες μας και απογειώθηκαν στα στοματάκια των παιδιών μας, ως μια ανταμοιβή της δουλειάς, που έκαναν στον κήπο των μυρωδικών…..η αγάπη πάλι πρωταγωνίστησε!!!!!!