ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: Οικονομική υποστήριξη (από 0.40 λεπτά την ημέρα) για τις ανάγκες των παιδιών που στερούνται τα βασικά και το Φωτεινό Αστέρι στηρίζει. Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του Φωτεινού Αστεριού. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, κρέμες.
Δραστηριότητες

Προσφορά… στην δημιουργία

By 24 Φεβρουαρίου 2019 No Comments

Κατασκευές, τραγούδια, χορός και ατέλειωτο παιχνίδι σε περιμένουν κάθε Παρασκευή με κατασκευή κούκλας και κουκλοθέατρο, ανάγνωση  παραμυθιού  και Σάββατο για ένα υπέροχο  δίωρο  με τις μικρές δρασοσταλίδες  με κατασκευές και παιχνίδια στο Φωτεινό Αστέρι από τις 18.00-20.00  δωρεάν.

Τα οφέλη πολλά για τα παιδιά,δημιουργούν και αναπτύσσουν δικές τους ιστορίες ,αναπτύσσουν την συνεργασία με τους γονείς. Μέσα από όλα αυτά τα παιδιά δημιουργούν ,φαντάζονται ,παίζουν, μαθαίνουν την λεπτή κινητικότητα ,κοινωνικοποιούνται ,αναπτύσσουν τον κοινωνικό συναισθηματικό τομέα τους. Σε μια εποχή δύσκολη που το μόνο που μας πλαισιώνει και μας πλευρίζει είναι τα ηλεκτρονικά με όλες τους τις μορφές

Το «Φωτεινό Αστέρι» επιθυμεί και δημόσια να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές που προσφέρουν τις υπηρεσίες και τις γνώσεις τους σε παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Όλοι αποτελούν «φωτεινό» παράδειγμα και ελπίζουμε να βρουν μιμητές.

Στηρίξτε μας να συνεχίσουμε το έργο μας ..για να είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.