ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: Οικονομική υποστήριξη (από 0.40 λεπτά την ημέρα) για τις ανάγκες των παιδιών που στερούνται τα βασικά και το Φωτεινό Αστέρι στηρίζει. Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του Φωτεινού Αστεριού. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, κρέμες.
Δραστηριότητες

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ

By 7 Οκτωβρίου 2021 No Comments

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και μαζί της εγκαινιάζουμε και την πρώτη συμβουλευτική συνάντηση γονέων
Μια νέα δράση από το Φωτεινό Αστέρι, η οποία θα πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα και σκοπό έχει την υποστήριξη των οικογενειών απέναντι στις δυσκολίες που προκύπτουν στα παιδιά εντός και εκτός σχολείου
Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που μια νέα δράση μας ξεκινάει σε μια δύσκολη ομολογουμένως χρονιά, καθώς τα παιδιά αρχίζουν δειλά-δειλά να κοινωνικοποιούνται μετά από ένα χρόνο απουσίας και καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας, πολλά σχολεία κλείνουν διαδοχικά λόγω κρουσμάτων covid και οι περισσότερες οικογένειες βρίσκονται σε απόγνωση για το αβέβαιο μέλλον.
Το Φωτεινό Αστέρι έμπρακτα στηρίζει για ακόμη μια φορά την ελληνική οικογένεια που πλήττεται και δείχνει αφοσίωση στα παιδιά που αποτελούν το οξυγόνο και το μέλλον της κοινωνίας μας.