ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: Οικονομική υποστήριξη (από 0.40 λεπτά την ημέρα) για τις ανάγκες των παιδιών που στερούνται τα βασικά και το Φωτεινό Αστέρι στηρίζει. Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του Φωτεινού Αστεριού. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, κρέμες.
Ανακοινώσεις

Το κουδούνι χτύπησε … οι σχολικές ανάγκες αυξάνονται !…

By 17 Σεπτεμβρίου 2021 No Comments

Η πανδημία του covid-19 είναι γεγονός όπως αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι και η πανδημία της φτώχειας. Μην σας ξεγελά, το σπίτι, το αυτοκίνητο ή κάποιο τάμπλετ ή το κινητό που μπορεί να διαθέτει μια οικογένεια. Η κρυφή φτώχεια είναι δίπλα μας, ανάμεσα μας. Άνθρωποι που μέχρι χθες θεωρούνταν μεσαία τάξη σήμερα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.   Περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά το φωτεινό αστέρι γίνεται αποδέκτης αιτημάτων για σχολικά είδη, από ανθρώπους που έμαθαν να τα βγάζουν μόνοι τους πέρα, παρά ταύτα οι συνθήκες  της ζωής και της καθημερινότητας καθώς όλα έχουν ανατραπεί, τους οδήγησαν στο φωτεινό αστέρι.

Οι σχολικές απαιτήσεις πολλές, το πρώτο κουδούνι σε άλλα παιδιά   χαρίζει το χαμόγελο και σε κάποια άλλα  και στις οικογένειές τους την θλίψη και τον προβληματισμό για την επόμενη μέρα. Πως θα ανταποκριθούν στις σχολικές απαιτήσεις, τι θα πάρουν για πρωινό μαζί τους; Πως θα ανταποκριθούν σε όλα αυτά που η σχολική μονάδα απαιτεί; Προβληματισμοί και άγχος μαζί. Γι’ αυτό θερμή έκκληση δώστε μας τη δυνατότητα να φέρουμε και πάλι το φως της ελπίδας και της δύναμης στα πρόσωπα αυτών των παιδιών. Η μάθηση είναι δύναμη γι’ αυτό στηρίξτε την προσπάθεια μας.