Ένα πιάτο αξιοπρέπειας…..Η Κουζίνα Αγάπης.

Δεκέμβρης 2020. Τότε ξεκινήσαμε ένα μεγάλο όνειρό μας. Ένα όνειρο που δημιουργήθηκε από τις ανάγκες των οικογενειών μας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ένα όνειρο που δημιουργήθηκε με όραμα τα παιδικά χαμόγελα. Είμαστε περήφανοι που εν μέσω του κοινωνικού αποκλεισμού και της δεινής υγειονομικής κατάστασης, καταφέραμε να δημιουργήσουμε την κουζίνα μας, την Κουζίνα Αγάπης

Μια Κουζίνα η οποία προσπαθεί καθημερινώς να ανταπεξέρχεται στις παρούσες συνθήκες. Μια Κουζίνα, η οποία δημιουργήθηκε από την αγάπη και την ανιδιοτέλεια κάποιων ανθρώπων για κάλυψη βασικών βιολογικών αναγκών συμπολιτών μας, και δει παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η Κουζίνα Αγάπης καθημερινώς εξυπηρετεί οικογένειες της πόλης μας και κυρίως παιδιά που χρήζουν ιατροφαρμακευτικής και ειδικής διατροφής. Τι πιο ωραίο βέβαια να καταφέρναμε να καλύψουμε και τις οικογένειες που βρίσκονται εκτός των ορίων της πόλης μας και μας καλούν καθημερινά και ζητούν βοήθεια.

Αλλά η Κουζίνα Αγάπης θα τα καταφέρει. Όπως τα κατάφερε και όλο αυτόν τον καιρό, κόντρα στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Όπως τα κατάφερε από τον Δεκέμβρη του 2020 να φτάσει να έχει εξυπηρετήσει μεχρι σημερα 6.230  μερίδες φαγητού.

Οι εθελοντές της Κουζίνας είναι περήφανοι γι αυτά που έχουν καταφέρει και αυτά που προσπαθούν καθημερινώς να καταφέρουν. Είναι περήφανοι που κάθε φορά που μοιράζουν μια μερίδα φαγητό, λαμβάνουν ως αντάλλαγμα ένα ευχαριστώ, μια θεία ευχή ή απλά ένα χαμόγελο από ίσως πιο ντροπαλούς συνανθρώπους μας που η ζωή του οδήγησε σε αυτό το σημείο. Η Κουζίνα Αγάπης αντιλαμβάνεται την υπερηφάνεια των ανθρώπων αυτών και θα προσπαθεί να μοιράσει ένα πιάτο αξιοπρέπειας

Ένα πιάτο αξιοπρεπείας που με αγάπη παρασκευάζεται στην Κουζίνα και συνοδεία χαμόγελου μοιράζεται στις οικογένειες μας, στα παιδιά μας. Διότι όποιος φροντίζει ένα παιδί, βάζει ένα μικρό λιθαράκι στο κόσμο του αύριο. Και αυτό το αύριο μας αξίζει, χαμογελαστό και αισιόδοξο.

Η Κουζίνα Αγάπης  χάριν στην δική σας συνδρομή, προσφέρει ένα πιάτο ζεστό φαγητό με περίσσια αγάπη και  φροντίδα σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη, χαρίζοντας δύναμη και ελπίδα στα παιδιά και στις οικογένειες τους, Γιατί μεγαλύτερη ευτυχία από το να προσφέρεις με την καρδιά σου δεν υπάρχει. Γι αυτό σας καλούμε  να γίνετε  υποστηριχτές  αισιοδοξίας και ευτυχίας προσφέροντας από το υστέρημά σας όσοι έχετε κάτι σε αυτούς που δεν έχουν τίποτα… Γιατί  το  λίγο  όταν πολλαπλασιάζεται αποκτά  τεράστια αξία.

Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε με την δική σας βοήθεια.

 

Κοινοποίηση