Μία Φωτεινή Ανθρώπινη Καρδιά

Το Εργαστήρι του Φωτεινού Αστεριού πραγματοποίησε μια ζωντανή και πολύχρωμη εκδήλωση  με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος  την  Κυριακή   5/6/16  στο   C.MOLOS   με  διάφορες θεματικές ενότητες και δράσεις για παιδιά και μεγάλους που αισθάνονται παιδιά.
Από το πρωί στον Μώλο της Αγίου Νικολάου διοργανώθηκε το 2ο Τουρνουά Επιτραπέζιου παιχνιδιού με έπαθλο το κύπελλο του «Φωτεινού Αστεριού». Το απόγευμα τα παιδιά έπαιξαν με κατασκευές, πραγματοποιήθηκαν δράσεις με επίκεντρο τα παιδιά και όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να γράψουν το  συναίσθημα τους  σε μια  καρδιά και  την ευχή τους  να την βάλουν σε μπουκάλι και να ταξιδέψει στη θάλασσα με τη βοήθεια του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου Ιάσων! Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και το σωματείο «Σογιούζ» με το παιδικό χορευτικό του συγκρότημα που τους μάγεψε όλους με τις χορευτικές του ικανότητες.
Η μοναδική αφηγήτρια παραμυθιών, Γεωργία Καρκάνη, αφηγήθηκε παραμύθια κι ιστορίες που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα σε όλα τα παιδιά! Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η ανθρώπινη καρδιά που για πρώτη φορά σχηματίστηκε στο μώλο της Αγίου Νικολάου. Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι κι από τις 6 το απόγευμα έως τα αστέρια να φωτίσουν, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν παρέα με την εκπαιδευτικό και εμψυχώτρια μουσικοκινητικής αγωγής Βιβή Αθανασοπούλου.
Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν και βοήθησαν : Αθλητικός Σύλλογος Ανδρεία,  Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων,  Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Βονώρτα,  ΑΧΕΠΑ Πάτρας,  Ερυθρός Σταυρός ,Impulse gym ,Ομαδα βόλεϊ Παναχαϊκή ,Myplayschool ,Ερμής Πατρών,   Ομάδα μπάσκετ, Σωματείο Σογιούζ,  Ινστιτούτο Διαπολιτισμικων Σχέσεων, Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιάσων και Εθελοντές πανταχού παρών.
Την εκδήλωση παρουσίασαν η Δήμητρα Μπαλαφούτη και η Βιβή Αθανασοπούλου.
Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *