Χρόνια πολλά σε όλες τις ΜΑΝΟΥΛΕΣ του κόσμου

Μητέρα, μάνα, μαμά, μανούλα. Πολλές οι λέξεις η ουσία μια ζωοδότρα και κινητήριος δύναμη της ζωής. Χωρίς την παρουσία της ζωή δεν θα υπήρχε.

Μητέρα δεν είναι μόνο εκείνη που τικτει (φέρνει στον κόσμο ένα παιδί), αλλά και εκείνη που το μεγαλώνει που νοιάζεται και φροντίζει ένα παιδί… αυτή που ξαγρυπνα στο προσκεφαλι του παιδιού όταν ο πυρετός δεν λέει να πέσει, αυτή που τρέχει να το πάρει αγκαλιά όταν στα όνειρά του οι δράκοι εμπόδια του υψωνουν. Όσα χρόνια και αν φύγουν όσα χρόνια θα έρθουν πάντα θα ‘σαι το μικρό της παιδί, εκείνο που στα μάτια του θα καθραφτιζεται ο κόσμος όλος. Τι κι αν εσύ θα είσαι 70 και αυτή 100 θα έχει την έγνοια σου… Εκείνο το περίφημο ζακέτα να πάρεις θα κρυώσεις κρύβει μέσα του όλη, τη λατρεία της.

Ξέρει ότι η ανεξαρτησία, σου δίνει ζωή. ΕΚΕΙΝΗ εκεί με καμάρι σε μια γωνιά με το βλέμμα της θα σε ακολουθεί.

Το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή λέγεται ΜΗΤΈΡΑ, ΜΑΝΑ, ΜΑΜΑ, ΜΑΝΟΎΛΑ εκείνη που μας προσφέρει για δώρο τη ζωή. Η αγκαλιά της καταφύγιο, στις μπορες, το γέλιο της ανατολή, τα μάτια της ο κόσμος όλος η παρουσία της μοναδική. Ευχαριστούμε να πούμε στη ζωή χρόνια πολλά στη μοναδική πηγή.

Χρόνια πολλά σε όλες τις ΜΑΝΟΥΛΕΣ του κόσμου. Στις γυναίκες εκείνες που είτε έχουν δικά τους παιδιά είτε δεν έχουν απλώνουν τα χέρια τους και ανοίγουν την αγκαλιά τους σε όλα τα παιδιά του κόσμου.

Κοινοποίηση