Φίλε – φίλη…..

Φίλε – φίλη … ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ  

 

Φίλε – φίλη με ρώτησες τι με ενδιαφέρει με αυτά που βλέπω και ακούω ….

κοίτα να ξεκαθαρίσουμε κάτι, δεν με ενδιαφέρουν οι κόκκινες πιπεριές, τα πράσινα άλογα και οι μπλε μανόλιες, ούτε οι ανακοινώσεις ποιά φόρεσε τι ή ποιός δεν είναι άντρας, ή αν το τάδε μαγαζί έχει την τάδε φίρμα ……..

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι όταν κάθε μέρα που ανοίγουμε το γραφείο, είναι το πως θα υλοποιήσουμε αυτό που δεσμευτήκαμε να κάνουμε σαν εθελοντές και σαν άνθρωποι…

…πως θα γεμίσουμε τα στομαχάκια και να χαμογελάσουν  παιδικές ψυχούλες που είναι εγγεγραμμένες στα μητρώα μας και πως θα βρούμε ειδικές τροφές για 40 από αυτά τα παιδιά που έχουν προβλήματα υγείας.

Είδες ποτέ μάνα να εκλιπαρεί για ένα κουτί γάλα και μια πάνα?  

Eίδες πατέρα 2 μέτρα να γονατίζει και να παρακαλάει για τα παιδιά του να τα ζήσει και να τους δώσει κολατσιό για το σχολείο? 

Είδες μια γιαγιά που προσπαθεί με μια χαμηλή σύνταξη να ζήσει το εγγονάκι της που είναι ορφανό.

Eίδες γονείς με άρρωστα παιδιά που η ανάλγητη πολιτεία τους έχει για τριτοκοσμικούς να εκλιπαρούν για να μπορέσουν να στείλουν  τα παιδιά τους  στους κατάλληλους γιατρούς??????

 Eίδες τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας που βγήκε να ψάξει στα σκουπίδια για φαΐ. ???????????

Eίδες λογαριασμούς ρεύματος και νερού με τριψήφια μηδενικά????? αγωγές εξώσεων λόγω οφειλής ενοικίων και κατάσχεση  όλου του νοικοκυριού  για εγγύηση  των  ενοικίων???

Αυτά αντιμετωπίζουμε καθημερινά η ομάδα Εθελοντών του Φωτεινού Αστεριού.

Σε αυτές τις καταστάσεις που καλούμεθα να αντιμετωπίσουμε δεν θέλουμε σχόλια ή επαίνους …..

…θέλουμε να έρθεις ΜΑΖΙ  ΜΑΣ να τα αντιμετωπίσουμε και αν είσαι από μακριά να μας στηρίξεις.

Γιατί φίλε – φίλη … ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ

Σήμερα κάνε την κίνηση να βοηθήσεις και ΕΣΥ ένα παιδί

tofoteinoasteri@gmail.com

EUROBANK ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ

 ΑΡ.ΛΟΓ. 0026.0672.94.0200139326

IBAN. GR 5302606720000940200139326

BIC.  ERBKGRAA

Για τις δωρεές σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι απαραίτητη η ενημέρωση μας στο τηλέφωνο 6981044800-2611122497 ή με αποστολή e-mail στο  tofoteinoasteri@gmail.com. Η ενημέρωση θα πρέπει να γίνει μετά τη δωρεά σας προκειμένου να αποσταλεί η σχετική απόδειξη και ευχαριστήρια επιστολή.

 

Στόχος  μας   για  κάθε  παιδικό  χεράκι που  απλώνεται ζητώντας από  κάπου  να πιαστεί για  βοήθεια να  υπάρχει  ένα   χέρι  ενηλίκου που  μπορεί  να προσφέρει  το  δικό του. Αυτός  ο  ενήλικας δεν  είναι  άλλος  από  έμενα  και εσένα,   αυτό    το  χέρι   δεν  είναι  άλλο  από το δικό  σου  και το δικό μου

Μαζί  θα  δείξουμε τι  μπορούμε να κάνουμε για  αυτό  το παιδί   ,για  όλα  τα  παιδιά  που μας  χρειάζονται. Και μπορούμε να κάνουμε  τα πάντα ξεκινώντας   από κάτι  απλό . επικοινώνησε μαζί  μας   για να  προσφέρεις   κάτι  από τα παρακάτω  ΓΑΛΑ  ΕΒΑΠΟΡΕ, ΓΑΛΑ  ΣΚΟΝΗ  ,  ΠΑΝΕΣ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ   ΚΑΙ    ΣΧΟΛΙΚΑ

Κοινοποίηση