Η ελπίδα, για ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ

Η  28η Ιουλίου 2017 επιλέγη ως ημερομηνία  εορτασμού και βράβευσης της Griechenlandhilfe  και  των υπεύθυνων από Το ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ.

H οργάνωση υποδέχτηκε την ομάδα της Griechenlandhilfe  αρχικά στα γραφεία της με την αντιπρόεδρο κ. Βασιλική Νικολακοπούλου και κατόπιν  στο Αρχοντικό της  Ευτυχίας  τίμησε τον Erwin Schrümpf για την «πολύτιμη βοήθεια του» όπως τόνισε ο πρόεδρος του «Φωτεινού αστεριού» κ. Χρήστος Σπηλιόπουλος.

Η έναρξη της εκδήλωσης σηματοδοτήθηκε με μία δεντροφύτευση,  η οποία πραγματοποιήθηκε μπροστά από ένα εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου. Φυτεύτηκε ένα δέντρο αμυγδαλιάς, σύμβολο της ελπίδας. πιστεύοντας ότι και οι δύο οργανώσεις μαζί θα φέρουμε την ελπίδα στις οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη

  

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του κ. Σπηλιόπουλου πριν γίνει η δεντροφύτευση. «Επιλέξαμε το δέντρο της αμυγδαλιάς που συμβολίζει την ελπίδα, για ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ που θέλουμε να φέρουμε και οι δύο οργανώσεις συνεργαζόμενες.»

Ο Erwin Schrümpf και ο κ. Σπηλιόπουλος ως ένδειξη συνεργασίας έπιασαν από κοινού το δέντρο και το τοποθέτησαν στη βάση του, ποτίζοντας το στη συνέχεια για να ευδοκιμήσει και να καρποφορήσει το «δέντρο σύμβολο» της ελπίδας.

Μετά τη δεντροφύτευση αποδόθηκε στον κ. Schrümpf τιμητική πλακέτα για την προσφορά της οργάνωσης στο «Φωτεινό αστέρι».

Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι υπέροχες μουσικές νότες από την ορχήστρα του μαέστρου Νίκου Λέκκα.

Η βραδιά έκλεισε με πολύ ελληνικό κέφι και χορό!

Κοινοποίηση