O Άγιος Βασίλης τα κατάφερε….!!!

Παρά τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίσαμε και τις αντίξοες καταστάσεις ο Άγιος Βασίλης τα κατάφερε. Το έλκηθρο του πάρκαρε στο Φωτεινό Αστέρι και μοίρασε πλούσια δώρα και γλυκίσματα στα παιδιά που δοκιμάζονται περισσότερο από τον καθένα αυτές τις μέρες. Σκορπίζοντας χαμόγελα και δίνοντας το φως της χαράς και της αισιοδοξίας στο πρόσωπό τους.
Όσα παιδιά βρέθηκαν στην Ελευθερίου Βενιζέλου 122, εκεί όπου στεγάζεται το Φωτεινό Αστέρι, κόντρα στις αντιξοότητες των καιρών και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, είδαν τον ο Άγιο Βασίλη στην Πάτρα όπου μοίρασε πολλά χαμόγελα, έψαλε τα κάλαντα μαζί τους, δήχθηκαν πλούσια δώρα και γλυκίσματα από τον ίδιο και τους βοηθούς του. Ο Άγιος Βασίλης για μια ακόμα έκανε την αγάπη πράξη για όλα τα παιδιά που το έχουν πραγματική ανάγκη.
Το Φωτεινό Αστέρι ευχαριστεί όλους όσους έγιναν η αιτία να μεταλαμπαδεύσουμε το φως της αγάπης στα μάτια των παιδιών. Διδάσκοντας μας έμπρακτα πως στην αληθινή αγάπη δεν δίνεις τίποτα παρά μόνο τον εαυτό σου , και δεν παίρνει τίποτα παρά μόνο αυτόν.
https://www.youtube.com/watch?v=xKUy1itXXLE

Κοινοποίηση