Όταν η προσφορά χαρίζει χαμόγελα και ελπίδα….

Η αρωγή και η αλληλοβοήθεια αποτελεί την μόνη απτή ελπίδα και προοπτική στις ιδιαίτερες στιγμές που ζούμε όλοι μας. Οι έμπρακτες στάσεις αλληλεγγύης αποτελούν τη λύση στη βαθιά και σκοτεινή κρίση που βιώνουμε. Τα φαινόμενα της παιδικής φτωχοποίησης και εξαθλίωσης που έχουν εξαπλωθεί στην Δυτική Ελλάδα, μας προκαλούν να δράσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να υπερβούμε κάθε εμπόδιο που ορθώνεται εμπρός μας. Στον αγώνα αυτόν κανείς δεν περισσεύει, ούτε είναι περιττός. Οφείλουμε στα παιδιά και στις οικογένειες τους να κάνουμε πιο ανθρώπινη την ζωή τους. Απευθύναμε κάλεσμα σε όλη την τοπική κοινωνία και η ανταπόκριση που λάβαμε ήταν συγκινητική. Ξεχωριστή θέση στον αγώνα αυτό έχει η αλυσίδα τροφίμων και super markets με την επωνυμία «Ο.κ…. anytime markets», η οποία και μόλις ξεκίνησε την δραστηριότητα της στην πόλη των Πατρών με ένα υπερσύγχρονο κατάστημα επί της οδού Κορίνθου αριθ. 78.
Η βοήθεια που μας δόθηκε από τη συγκεκριμένη επιχείρηση σε είδη πρώτης ανάγκης, καθαρισμού, τροφίμων κ.α. ήταν σημαντική. Η γενναιοδωρία που επιδείχθηκε χάρισε το γέλιο και την ελπίδα σε δεκάδες παιδιά που βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαθλίωσης και της απελπισίας.
Παραδειγματιζόμενοι όλοι από την πράξη αυτή οφείλουμε να αναλάβουμε δράση και να σταθούμε δίπλα στα παιδιά. Στα μέλη της κοινωνίας που είναι τα πλέον αδύναμα αλλά και τα μόνα ικανά να μας χαρίσουν έναν άλλον κόσμο. «Το Φωτεινό Αστέρι» ευχαριστεί βαθιά τα «Ο.κ…. anytime markets», και ελπίζει πως η πράξη τους αυτή θα αποτελέσει την αρχή παρόμοιων δράσεων.

Κοινοποίηση