Υγεία, Επιχειρηματικότητα και Κοινωνία στην εποχή του Covid-19

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ

Επιστημονική εκδήλωση με θεματικές την υγεία, την κοινωνία, και την επιχειρηματικότητα στην εποχή του covid-19 πραγματοποίησε το Φωτεινό Αστέρι!

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021, Το Φωτεινό Αστέρι πραγματοποίησε διαδικτυακή επιστημονική εκδήλωση με θέμα την υγεία, την κοινωνία, και την επιχειρηματικότητα στην εποχή του covid-19. Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος,  με την στήριξη και την συμπαράσταση της , καθώς βρίσκεται πάντα δίπλα στις δράσεις του φωτεινού αστεριού όχι με τα λόγια αλλά εμπράκτως.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο  Πρόεδρος του Φωτεινού Αστεριού Χρήστος Σπηλιόπουλος

Ο κ. Παναγιώτης Κοτσίρηςπρόεδρος του Φορέα Διοίκησης και Διαχείρισης ΒΙΟΠΑ ΑΕ

Με ομιλητές τους:

Δημήτρη Τραχύλη – Διευθυντή ανάπτυξης καινοτομίας τεχνολογίας στη διοίκηση διαχείρισης ΒΙΟΠΑ ΑΕ Γλαύκος, Πάτρα, Leader of businessadministratorUniversity of Harvard . Ο οποίος αναφέρθηκε στις προοπτικές που ανοίγονται στη μετά covid-19 εποχή και στις δράσεις που μπορούν να γίνουν μέσα από την συστράτευση φορέων και επιχειρήσεων με ένα και μόνο γνώμονα την ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Δρ Φώτη Φυτσιλή  από την Επιστημονική Υπηρεσία, της Βουλής των Ελλήνων, όπου έκανε εκτενή αναφορά στο έργο των επιστημόνων αλλά και στις δράσεις που έχουν αναλάβει όλο αυτό το διάστημα., αφού πολύ μεγάλος μέρος του έργου τους  μετακυλίεται στην πραγματική ζωή και την καθημερινότητα.

Χαράλαμπο Παπαδόπουλο – Πρόεδρο του  Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας. Ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ένας ελεύθερος επαγγελματίας στην εποχή του covid-19 , καταθέτοντας θέσεις και απόψεις πελατών και εμπόρων.

Μαρία Λαγκαδινού – Λοιμωξιολόγο η οποία αναφέρθηκε με τεκμηριωμένο, εμπεριστατωμένο και ουσιαστικό  λόγο στα επιτεύγματα της επιστήμης και στον τρόπο αντιμετώπισης του covid-19.

ΚορίναAcsinte – Ψυχολόγο η οποία μίλησε για την αναγκαιότητα της σωστής οργάνωσης,  στοχοθεσίας ανάληψης ευθύνης,  αυτοκριτικής και της σωστής επικοινωνίας έτσι ώστε μια επιχείρηση να είναι βιώσιμη.

Την εκδήλωση συντόνισε η Δημοσιογράφος Ευτυχία Λαμπροπούλου

Κοινοποίηση