ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: Οικονομική υποστήριξη (από 0.40 λεπτά την ημέρα) για τις ανάγκες των παιδιών που στερούνται τα βασικά και το Φωτεινό Αστέρι στηρίζει. Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του Φωτεινού Αστεριού. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, κρέμες.
Νεα

«Ευχαριστήρια Επιστολή για την ανταπόκριση του κόσμου και των ΜΜΕ στην δράση της 12ης Μαρτίου 2015»

By 18 Μαρτίου 2015 Ιανουάριος 18th, 2017 No Comments


 «Ευχαριστήρια Επιστολή για την ανταπόκριση του κόσμου και των ΜΜΕ στην δράση της 12ης Μαρτίου 2015».
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΚΕ ‘’Φωτεινό Αστέρι΄΄ και οι εθελοντές του, ευχαριστούν θερμά όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και δήλωσαν το παρών την Πέμπτη 12/3/15 στην Πλ. Γεωργίου, συνεισφέροντας ρούχα, τρόφιμα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες των συνανθρώπων μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά το Κοινωνικό παντοπωλείο του Ολυμπιακού Πατρών για την συνδιοργάνωση  και όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που υποστήριξαν και κάλυψαν την δράση μας, προωθώντας το μήνυμά μας για ανταπόκριση στις βιοτικές ανάγκες των άπορων παιδιών της περιοχής μας. 
Επίσης ευχαριστούμαι την πρόεδρο των ιχθυοπωλών Πάτρας για την συνεχή συμπαράσταση της στην ΑΜΚΕ μας 
Θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό στη συνέχεια της δράσης μας, να σας έχουμε δίπλα μας, ώστε να καταφέρουμε να παρέχουμε βοήθεια σε κάθε παιδί της περιοχής μας, που μας έχει ανάγκη.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

Με εκτίμηση,
εκ μέρους του  Δ.Σ ‘’Φωτεινό Αστέρι’’

τηλ  2611122497     6981044800

email  [email protected]