Λαχειοφόρος Καλοκαίρι 2023

Αποκτήστε και εσείς τον λαχνό σας

Δώσε το χέρι σου σε ένα  παιδί, χάρισε του  ζωή. Τα παιδιά πρέπει να γελάνε και όχι πεινάνε.

Το Φωτεινό Αστέρι στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, βρίσκεται πάντα δίπλα στα δοκιμαζόμενα παιδιά από την πανδημία της φτώχειας και τις οικογένειές τους. Φέτος καταφέραμε μέσα στο κυκεώνα των καταστροφών που μας πλήττουν να διοργανώσουμε μια μεγάλη λαχειοφόρο, με  σκοπό να  συγκεντρώσουμε τους απαραίτητους πόρους έτσι ώστε να καλύψουμε έστω ένα μέρος από τις ανάγκες των ωφελούμενων του Φωτεινού Αστεριού.

Χαρίστε και εσείς με μόνο 2 ευρώ  από το περίσσευμα της ψυχής σας μια ελπίδα σε ένα παιδί

Χαρίστε τον λαχνό σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο

Οι δωροθέτες μας με χαρά θα σας υποδεχτούν και θα σας προσφέρουν το νικητήριο δώρο σας

Τα παιδιά πρέπει να γελάνε και όχι να πεινάνε!!

Η Κουζίνα Αγάπης λειτουργεί με την δική σας προσφορά και την δική σας αγάπη. Είμαστε υπερήφανοι που αυτή η νέα δομή μάς έχει χαρίσει αμέτρητα παιδικά χαμόγελα Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε κάθε παιδί και σε κάθε οικογένεια που έχει και ένα διαφορετικό πρόβλημα και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε απλόχερα θέλουμε την δική σας στήριξη και  συμπαράσταση για να λάμψει στα πρόσωπα των παιδιών η αισιοδοξία και η ελπίδα για ένα  καλύτερο αύριο.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!!

ΚΛΗΡΩΣΗ 10/8/2023

Μπορείτε να αγοράσετε τον λαχνό σας με μόλις 2€ ΕΔΩ.

Θερμή παράκληση στην αιτιολογία κατάθεσης να αναγράφεται η λέξη ΛΑΧΝΟΣ και ένα email σας προκειμένου να μπορούμε να σας κοινοποιήσουμε την απόδειξη δωρεάς σας

Κοινοποίηση