Η αγάπη και η αλληλεγγύη δίνει ΖΩΗ

Η ανθρώπινη προσφορά δεν γνωρίζει σύνορα, δεν έχει όρια, είναι απλά ανεξάντλητη! όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, και να τον κάνουμε καλύτερο.

Το «Φωτεινό Αστέρι» συνεχίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλει για την ανακούφιση οικογενειών της πόλης μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και έχουν την ανάγκη της πολύπλευρης στήριξης όλων μας, ανέλαβε δύο ακόμη σημαντικές πρωτοβουλίες. Πρόκειται για τη λειτουργία τμημάτων λογοθεραπείας και ενισχυτικής διδασκαλίας.
Τα τμήματα λειτουργούν δύο φορές την εβδομάδα, στις εγκαταστάσεις του «Φωτεινού Αστεριού», στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 122 Πάτρα με τη συμβολή και την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών λογοθεραπευτών και εκπαιδευτικών.
Το «Φωτεινό Αστέρι» επιθυμεί και δημόσια να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές που προσφέρουν τις υπηρεσίες και τις γνώσεις τους σε παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Όλοι αποτελούν «φωτεινό» παράδειγμα και ελπίζουμε να βρουν μιμητές.

Καθένας από εμάς μπορεί να γίνει μέρος αυτής της αλλαγής μέσω του εθελοντισμού και της έμπρακτης στήριξης σε όσους μας χρειάζονται δίπλα τους.

Κοινοποίηση