Κάθε ένας και κάθε μία από όλους εσάς έγινε ήρωας στα μάτια αυτών των παιδιών!

Αγαπητοί μας φίλοι… Καλή χρονιά

Οι οικογένειες και οι εθελοντές του Φωτεινού Αστεριού σας εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες για την ανεκτίμητης αξίας έμπρακτη συμμετοχή σας στις δράσεις μας για τα παιδιά.
Αμέτρητα ευχαριστώ και απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Φωτεινού Αστεριού και χάρισαν με τις προσφορές και την αγάπη τους ένα φωτεινό χαμόγελο στα παιδιά και στις οικογένειές τους.
Παρά την οικονομική δυσχέρεια και τις δυσκολίες, φορείς, κοινωνικές δομές, σχολικές κοινότητες, σύλλογοι, επιχειρήσεις, καταστήματα, εταιρείες ,αθλητικά σωματεία και συμπολίτες προσέφεραν από το υστέρημά τους και έκαναν ξεχωριστές τις φετινές γιορτές για όλες τις οικογένειες που στηρίζει το Φωτεινό Αστέρι, αποδεικνύοντας πως όσο υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχει ελπίδα…
Σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου διοργανώθηκαν με πρωτοβουλία του Φωτεινού Αστεριού εκδηλώσεις και bazaar για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, ενώ ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκαν δράσεις αλληλεγγύης κι αγάπης με σκοπό τη στήριξη οικογενειών με ανήλικα παιδιά που μέχρι σήμερα έχουν γνωρίσει το σκληρό πρόσωπο της ζωής.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κι εφέτος συγκινητική και μπορεί οι προσφορές να μην καλύπτουν τις πάγιες, καθημερινές ανάγκες των οικογενειών, ωστόσο, απάλυναν τον πόνο και έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας.

Κάθε ένας και κάθε μία από όλους εσάς έγινε ήρωας στα μάτια αυτών των παιδιών!

Το Φωτεινό Αστέρι επιθυμεί να εκφράσει και δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης και προσέφεραν απλόχερα αγάπη και χαμόγελα.
Συγκεκριμένα, ευχαριστεί ιδιαίτερα: τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων από το 51ο δημοτικό και 24ο νηπιαγωγείο ,το 39o δημοτικό, το 3o δημοτικό, το 1o δημοτικό Παραλίας. Το Δημοτικό και νηπιαγωγείο Κάτω Μαζαράκι , το δημοτικό σχολειό Ροϊτίκων
Τους μαθητές από το Πειραματικό γυμνάσιο πανεπιστήμιου Πατρών
Τους μαθητές του λυκείου και γυμνάσιου από τα Αρσάκεια σχολεία
Το δίκτυο σχολείων ΔΔΕ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ
Τα φροντιστήρια Κουτσαντώνη και Success
Το ωδείο ΣΩΤΗΡΟΠΟΎΛΟΥ
Τα ΚΔΑΠ IRIS και το ΚΔΑΠ HAPPY FIT
Tους παιδικούς σταθμούς ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ και ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΑΙΖΩ ΓΕΛΩ
Τον αθλητικό σύλλογο Μαχητές Παραλία Πατρών και τον Μαχητικό σύλλογο Πάτρας
Τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
Τις επιχειρήσεις <ΜΑΚΟΖΕΡΣ> , <ΤΟΜΑΣΗ> , <Σκιαδαρέσης Γ. Σπυρίδων & Σια Ο.Ε >, <Κρεαταγορά Πανίτσας >,Όμιλος εταιρειών < BARLOS ERGON>, , <ΒΙΟΣΤΡΩΜ Γαλάνης>,, .
Την ομάδα telemarketing της Cosmote Πάτρας

Σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι και ευχόμαστε να έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να στέκεστε δίπλα στις οικογένειες με ανήλικα παιδιά που εκπροσωπούμε

Κοινοποίηση