Εννέα χρόνια φως

Έχουν περάσει κιόλας 9 ολόκληρα χρόνια από τον Οκτώβριο του 2012, αρχές μόλις της οικονομικής κρίσης που η καταστροφή μάστιζε τον τόπο μας. Μέσα στα σπλάχνα της δυσμένειας γεννήθηκε το Φωτεινό Αστέρι να γεμίσει με το φως της αισιοδοξίας και της δύναμης τα άπορα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Οι δράσεις μας πολλές, με ένα και μόνο γνώμονα την ευαισθητοποίηση, μπροστά στην λαίλαπα της φτώχειας που συνεχώς γιγαντωνόταν και  όσο αυτή θέριευε τόσο περισσότερο εμείς δίναμε τον αγώνα μας. Bazaars, εκδηλώσεις, συζητήσεις, δράσεις πολλές με επιστέγασμα τη δημιουργία του δεύτερου παιδιού μας  την « Κουζίνα Αγάπης». Η ιδέα,  μας ήρθε μέσα από την ανάγκη των ωφελούμενών μας. Για τα  παιδιά που ανέβαιναν και ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, σα να μην έφτανε η οικονομική δυσχέρεια έκαναν την εμφάνισή τους  και τα προβλήματα υγείας. Εκεί καταλαβαίνεις ακόμα περισσότερο τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Εκεί βλέπεις τα πρόσωπα των  παιδιών αντί να γελάνε να σκοτεινιάζουν. Χημειοθεραπείες, ενέσεις φάρμακα, εξετάσεις, συνταγογραφήσεις και πάντα στο τέλος η επισήμανση ειδική διατροφή. Η απορία της μητέρας , καθώς έμπαινε στην πόρτα του Φωτεινού Αστεριού, εμείς δεν έχουμε ούτε καν τα απαραίτητα πως θα κάνουμε την ειδική διατροφή; Τότε νοιώσαμε επιτακτική την ανάγκη να δημιουργήσουμε  την « Κουζίνα Αγάπης», με πενιχρά μέσα, αλλά με περίσσια  αγάπη και μεράκι στήσαμε το δεύτερο παιδί μας. Εκεί  μαγειρεύουμε με αγνά και φρέσκα υλικά , για τον Κωστάκη, την Ελενίτσα, την Μαρία, την Γιάννα και πολλά ακόμα παιδιά . Για όλα εκείνα τα αστεράκια που πρέπει να τραφούν σωστά και να δώσουν τον δικό τους αγώνα για τη ζωή.

Χάριν στην δική σας στήριξη και προσφορά το Φωτεινό Αστέρι διανύει τον 9ο χρόνο ζωής, εξαιτίας όλων όσων δίνετε από το περίσσευμα της ψυχής σας, καταφέρνουμε να χαρίζουμε το φως της δύναμης και της αισιοδοξίας στα πρόσωπα των παιδιών και των οικογενειών τους. Σας ευχαριστούμε και σας δίνουμε την υπόσχεση πως θα συνεχίσουμε μέχρι το φως του αστεριού να λάμψει στο πρόσωπο κάθε παιδιού. 

Κοινοποίηση