Στείλε ένα μήνυμα αγάπης και ειρήνης

Με μεγάλη μας χαρά για ακόμα μια χρονιά πραγματοποιήσαμε την καλοκαιρινή μας εκδήλωση με θέμα «Στείλε μήνυμα αγάπης και ειρήνης» , η συμμετοχή ήταν τεράστια στον μώλο της Αγ. Νικολάου την Τρίτη 14 Ιουνίου και ώρα 18.00 σκόρπισαν πολλά φωτεινά χαμόγελα μικρών και μεγάλων μέχρι που τ ‘ αστέρια φώτισαν τον Πατραϊκό και η υπερπανσέληνος μας κράτησε συντροφιά!
 
Μια εκδήλωση που απευθύνθηκε σε μικρά και μεγάλα παιδιά στους ανθρώπους εκείνους που έγιναν για λίγο παιδιά ανάμεσα στα φωτεινά χαμόγελα των παιδιών και σε εκείνους που δεν έχασαν το παιδί που κατοικεί στην ψυχή τους. Όλοι μαζί εκφραστήκαμε και αποτυπώσαμε τις ευχές μας, σε ευχετήριες κάρτες, οι οποίες ταξίδεψαν με την βοήθεια της θάλασσας και του ιστιοπλοϊκού σκάφους του συλλόγου Ιάσων σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα βρουν τον παραλήπτη τους και η ευχή αυτή θα πραγματοποιηθεί.
Επίσης οι λιλιπούτιοι φίλοι μας απόλαυσαν Facepainting, ζωγραφική, αφήγηση παραμυθιών, χορούς αλλά και δράσεις από το τμήμα Π.Τ.Δ.Ε. του πανεπιστήμιου Πατρών. Την βραδιά έκλεισε η σχολή χορού Εμμέλεια όπου ο ρυθμός και η μουσική είχαν την τιμητική τους.
 
Ευχαριστούμε την Π.Δ.Ε για την συνδρομή της στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής τον κ. Τάκη Παπαδόπουλο για την παρουσία του καθώς και όλους τους παριστάμενους τον συντονιστή της Ν.Ε Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Σιδηρόπουλο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Κώστα Μάρκου. Επίσης Ευχαριστούμε το κατάστημα c.molos τον ιδιοκτήτη και τους εργαζόμενους για την άψογη εξυπηρέτηση και στήριξη της όλης εκδήλωσης.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!

Κοινοποίηση