Η Επίδραση της μουσικής στην ψυχολογία των παιδιών

« Η Επίδραση της μουσικής στην ψυχολογία των παιδιών»
 
Μια εκδηλωση που διοργάνωσε το «Φωτεινό Αστέρι», την Δευτέρα 27/11/2023, στον Παμμικρασιατικό Σύλλογο Πατρών.
Όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συλλόγου Πατρών απόλαυσαν μία βραδιά αλλιώτικη από τις άλλες, με έντονο συναίσθημα και συγκίνηση καθώς παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες μύησαν τους παρευρισκόμενους στην μουσική και το τραγούδι.
 
Όχι από την τεχνική σκοπιά, αλλά μέσα από το συναίσθημα, αφού τα λόγια πήγαζαν από την ψυχή και τα χέρια έτρεχαν πάνω στα πλήκτρα, σαν αέρας.
Ο Κωνσταντίνος ένα ιδιαίτερο άκρως ταλαντούχο πλάσμα στο πιάνο και το τραγούδι μάγεψε κυριολεκτικά τους παρευρισκόμενους, το ίδιο η Ηλιάνα, η Σοφία, η Μαρίνα, ο Νικόλας, η Σταυρούλα, η Νικολέτα και ο Νικόλας.
 
Η κατάμεστη αίθουσα δονήθηκε από το χειροκρότημα του πλήθους που απόλαυσε τη βραδιά.
 
Φεύγοντας πολλοί από τους θεατές ευχαρίστησαν, με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια, τον εθελοντικό οργανισμό «Φωτεινό Αστέρι» για την δράση αυτή.
 
Οι εθελοντές από το «Φωτεινό Αστέρι» θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία τους.
Επίσης τους συντελεστές της βραδιάς αυτής κ. Φορλίδα Νίκο καθηγητή κρουστών, κα. Βικάτου Τζένη καθηγήτρια μουσικής , κα. Παγανέλη Μαρία Λογοθεραπεύτρια από το Κέντρο ειδικών θεραπειών «Έχεις το λόγο μου», την κα, Σιάτρα Ελευθερία για την παρουσίαση και τον Παμμικρασιατικό σύλλογο Πάτρας για την όλη υποστήριξη της εκδήλωσης αυτής, τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής & Δημοσιονομικού Ελέγχου Δυτικής Ελλάδας Ανδρέα Φίλια και τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΣΒΙΕ για την παρουσία τους.
 
Η δύναμή μας είστε όλοι εσείς που στηρίζετε τις δράσεις μας και προσφέρετε από το πλεόνασμα της ψυχή σας, εκεί όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη.
 
Κοινοποίηση