ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: Οικονομική υποστήριξη (από 0.40 λεπτά την ημέρα) για τις ανάγκες των παιδιών που στερούνται τα βασικά και το Φωτεινό Αστέρι στηρίζει. Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του Φωτεινού Αστεριού. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, κρέμες.
Νεα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ

By 6 Δεκεμβρίου 2015 Ιανουάριος 18th, 2017 No Comments

Βάζοντας την φαντασία τους και το μεράκι τους τα μέλη ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ δημιούργησαν σε ενα φιλόξενο χώρο το εργαστήρι του Αϊ Βασίλη εμπνευσμένο από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Εκεί θα σας περιμένουν τα ξωτικά μας και ο Αϊ Βασίλης για να δημιουργήσετε τα δώρα σας , να διαβάσουμε μαζί παραμυθία, να τραγουδήσουμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, να φωτογραφηθούμε και να περάσουμε όλοι μαζί υπέροχα με πολλές εκπλήξεις. Καθημερινά μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν και να συμμετέχουν στις ποικίλες δράσεις μας, να ζήσουν την μαγεία του παραμυθιού από κοντά. Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε να μας επισκευθείτε από 4/12/15 έως 31/12/15 από τις 10.00 πμ έως 21.00 μμ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 59 ΠΑΤΡΑ. Η είσοδος δωρεάν
Τηλ επικ. 6981044800
email: [email protected]