Να είσαι άνθρωπος…

Από το Survivor της μικρής οθόνης ο Ακης Δείξιμος βρέθηκε μαζί με τον αδελφό του Κώστα Δόξα στο Survivor της πραγματικής – καθημερινής ζωής.
 
Το απόγευμα του Σαββάτου λίγο πριν ανέβουν στην σκηνή του Metropolis Live όπου εμφανίζονται τα υπερταλαντούχα αδέλφια Κώστας Δόξας και Άκης Δείξιμος, κατάφεραν να μοιράσουν χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών του Φωτεινού Αστεριού.
Μπήκαν στην Κουζίνα Αγάπης , σήκωσαν τα μανίκια, φόρεσαν την στολή εργασίας και μαζί με τους λιλιπούτειους θαυμαστές τους μαγείρεψαν νόστιμες λιχουδιές τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα λόγω covid-19, ενώ διασκέδασαν με την ψυχή τους, έγιναν πάλι παιδιά και ένα με τα παιδιά.
 
Στις μέρες που διανύουμε είναι πολύ εύκολο να δηλώνεις άνθρωπος, το δύσκολο είναι να δείχνεις σε κάθε έκφανση της ζωής σου τι σημαίνει να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
 
Τα δύο φωτεινά αυτά παιδιά ο Άκης και ο Κώστας που έλκουν τη μισή τους καταγωγή από την Πάτρα, έδωσαν με τον δικό τους παράδειγμα μαθήματα ανθρωπιάς, αγάπης και αλληλεγγύης.
 
Το Φωτεινό Αστέρι τους ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά τους να βρεθούν δίπλα στα παιδιά εκείνα και στις οικογένειές τους που δίνουν το δικό τους αγώνα για τη ζωή κάτω από αντίξοες συνθήκες, τους δικούς μας ήρωες της καθημερινότητας τους αληθινούς Survivors της διπλανής πόρτας.
Κοινοποίηση